Заигравам се с времето.
Ходя напред-назад по въжето,
опънато над Гранд каньон.
Свети ми.
Един слънчев лъч
право в очите ми впива скоби
и ме крепи за небетата.
Правя плавни подскоци
с пръсти в шпиц
и внимавам
да не погледна в бездата.
Тука, във Гранд каньон,
водопадът търкаля каменни
колелета.
© Павлина Гатева All rights reserved.
Харесва ми - много. Поздрави!Wali/Виолета Томова/