Apr 13, 2006, 4:42 PM

"ВЪЛК" 

  Poetry
694 0 1

Пак ме хапеш.Пак ми смучеш от кръвта.
Човекоядец или вълк?Нима има значение това?
Проклинам те,но нямам сили да те напусна сама.
Ти си дрога-нуждая се от тебе всеки ден и час.
Сякаш не виждам какво ми причиняваш.
Не съм сляпа-боли,но търпя.....
а ти ме разкъсваш без да мигнеш дори.
Късаш парче по парче от моята плът.
Забравяш всичко човешко-превръщаш се във ВЪЛК!
И аз се извисявам,забравям болката за да нахраня теб.
Умирам всеки път,а ти пък-не!
Ти живееш като убиваш,а аз умирам за да живееш ти.
И така кръгът порочен се затваря и постоянно се върти!

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • хмммм...много си разлята в стила си...ако стягаш малко редовете...да звучат завършено ефекта ще е много добър...
    иначе имаш интересна идея....
Random works
: ??:??