"Вълк"
Интерактивен текст
http://www.vbox7.com/play:84afd701
Вълк...
Гледам те...
Следя всяка твоя крачка,
осмислям всеки твой импулс.
Дишаш...
Дишаш...
А чувам дебнене и стъпки!!!
Мисля...
и в натрапчивост потъвам...
Схващам!!!
И не ме е страх,
не ме е страх!!!
Боря порива ти с воля.
Настройвам тялото си за атака.
Над-стройвам тялото си за победа
и готов съм да ме побеждаваш,
за да мога теб да победя.
Себе си да победя.
Сенките да победя.
Страх - незнание ли значи?
Вълк?
Гледаш ме...
А аз следя те по върха на всеки косъм
и всяко вдишване ловя го.
Не искам да те наранявам,
но ти със сигурност ще ме и нараниш.
Взрив!!!
Скок!!!
Меле и нощ...
© Гари Адамс All rights reserved.
Поздрав!