Нямам тайм код.
Животът ми не е филм.
Той е крехък и изморен.
И луната е бяла.
Луната е вътре в мен.
Без звук.
Приливът е дошъл.
Огледала като в цирк.
Реалността е животът на другите.
Абсент и коприва.
Адът на другите.
Подай ми снопче.
Да ти спася крилото.
Никой не лети с едно крило.
Отрежи го.
Не ти трябва.
© Сатин Роксан All rights reserved.