Apr 12, 2017, 1:53 PM

Вълна 

  Poetry
221 0 0

 

 

 

 

Като вълна преминах волна
красивия ни и грешен свят
и щастлив или разочарован
ден след ден търсех онзи бряг,
където и в скала да се разбия
пръските ми там ще заблестят
или в земята суха ако попия,
ще й даря на капчици душа. 
Разбивах се, попивах ...,
гребенът ми от усилия побеля -
залезът над мен в дъга красива,
отблясък от притихнала вълна ...

 

 

 

 

 

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??