Безпределно горещи,
танцуват телата ни,
вълшебния танц на страстта.
Като блян, като в сън,
потъваме с теб в сладостта...
Пее звездният хор песента,
галеща телата ни слети
и танцува с нас любовта,
а през нежния плащ на нощта
луната усмихната свети...
D. Patton
© Дейзи Патън All rights reserved.
Поздравчета, Дейзи!