Има мигове вълшебни,
но пропускани от нас
сякаш, че са непотребни,
сякаш са отровен газ.
А оплакваме се после
от житейска сивота,
от беди, редовни гости,
от липсата на красота...
Има мигове вълшебни,
но поспри да ги съзреш,
че в живота са потребни,
че без тях... е той пълнеж...
08.03.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.
Адаш, къде ти мисъл, когато страстите бушуват :0))
Благодаря сърдечно и на двамата.