Aug 26, 2016, 4:24 PM

Вълшебница 4 

  Poetry » Love
258 0 0

В тоз ад и тоз пек

ангелско крило с лъх лек

спасява ме от жега, самота

и сред мелодия чезне нощта.

 

Сред мелодията на любовта,

на красотата и нежността,

теб, вълшебница, да видя вън,

но туй, уви, е сън... 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??