Sep 4, 2007, 9:21 AM

Вълшебница калинка 

  Poetry
487 0 6
                         (На моите синове)

Къде ще се оженя - влюбен пита?
Калинка във една посока литва.
Загубва се от погледа замаян.
Път към щастие дано познае.
Със магия всеки влюбен ще смае!
Живот-вълшебство тя ще пожелае!
Пълни шепи със любов и младост!
Звъни глас, пълен със галантност!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??