Всяко Раждане е Светлина!
Просто трябва да го опознаем -
в коренче,в крило,в добра ръка -
дадена за прошка и създател.
Всеки миг е време за Любов!
Пътят между нас е много дълъг...
С огън и подслон,и с порив нов -
може би дългът ти е изпълнен.
Всеки лъч Надежда е Звезда!
В призмата на болката пречупен,
той повтаря истина една:
-Сториш ли добро,това е Чудо!
В този свят на трудни съдбини,
моля те,Вълшебство направи!
© Маргарита Петрова All rights reserved.
The work is a contestant:
Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно »