Знам и тази нощ ще е вълшебна,
ще се слеят пак небето и земята,
отгоре ангел светъл ще погледне,
ще засияе в тъмното за нас звездата.
В тази тиха нощ блестят снежинки,
от щастие обзети в танц лудешки.
Бяла чистота пречиства ни душите,
опрощава и човешките ни грешки.
Красива нощ, изпълнена с вълшебство,
летят снежинки, падат към земята.
Магията ме върна в мойто детство,
разперила ръце, танцувам в тишината.
С любов голяма да запазим топлината,
човещината и доброто - нека да ги има.
Вълшебството се случва във сърцата…
Коледа е….а на вън е тих, бяла зима.