Ако не ме срещаш повече,
на същото място ще стоя;
да забравиш миналите дни -
аз всеки път ще ги броя.
Ако не ми отговаряш,
ще те търся повторно,
ако не вярваш в любовта –
чуй сърцето ми морно.
Ако ме изоставиш сега,
ще почувстваш някога самота;
кажи, че не ме обичаш -
да си искрена не е срамота.
И да не те виждам денем,
нощем аз в съня си те любя,
но... какво и да направя – знам,
че въпреки всичко аз те губя...
© Никица Христов All rights reserved.