Емоции на страх или любов.
За кои ще си истински готов?
Да пълниш със сълзи очи
или да преследваш блянове, мечти?
Ами ако днес е последният ни ден?
Защото никога незнаем...
Ами ако ти не си за мен,
колко ще платиш на сърцето ми за наем?
Чувства на любов и страх –
те са всичко тук сред нас.
Чувствам теб и тебе бях
както минути събират се във час.
Думите отекват в тишината,
в залеза на днешен ден.
Мога ли сам да боря самотата
след като сърцето ми е в плен?
© Йордан Петков All rights reserved.