Знам ли кой е с мен?
Това се питам всеки скапан ден…
И дали ще е оползотворен,
ако от съмнение всеки час е изпълнен?…
Въпроси, но без отговори…
Ножове и големи отвори…
Гърбът ми гори…
Май нямам приятели…
© Наталия Благоева All rights reserved.