Oct 30, 2013, 8:18 PM

Върху напечената кожа 

  Poetry » Love
467 0 2

Във порите ми
изпотени
с горещи капки
летен дъжд
навлиза
в мускули и вени,
потича
с устните на мъж
по кожата ми
изгоряла
при толкова
горещини

една охлаждаща
омара
настръхва в мен
и ме боли.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??