Облякох Душата си в лунна соната,
а ти я съблече.
Затворих Очите си,
а те отвориха уморени клепачи,
за да ти се радват.
Помолих сърцето си да спре да бие,
а то полудя.
Поисках от Есента да ме направи по-мъдра,
а тя ме предаде.
Върни ме обратно...
© МАРИЯ All rights reserved.