Jul 9, 2011, 11:28 PM

Върни се... 

  Poetry » Love
760 0 1

                          

ВЪРНИ СЕ...

 

 

 

Върни се -

и прогони скръбта...

Сърцето ми

не може друг да обича!...

 

Върни се

и анатемосай самотата -

с прегръдка

ще спасиш душата ми...

 

Върни се -

за да бъдем щастливи

в любовта...

 

... върни се...

 

© Лиляна Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??