Вървеше вчера с друга
Вървеше вчера с друга,
а вън се спускаше нощта.
Случайна беше тази среща
и сива беше вечерта.
Погледна ме различно
и времето ни раздели…
Почувствах се безлично,
припомних си онези дни.
Душата ми отдавна
за тебе никак не тъжи,
сърцето ми престана
да се измъчва и боли.
Но ето, че те срещнах
и спомена за теб изтрих,
простих и те забравих,
и вече с друг те замених.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.