Какво те кара при мен да се връщаш
и пак устните ми с плам да изпиваш?
Не виждаш ли в какво ме превръщаш,
не виждаш ли как ме убиваш?
Недей, не ме гледай с тези очи.
Освободи ме от тебе, върви си!
Нарани ме и не питай дали ме боли -
отдавна вече съм свикнала.
Виж със мен какво направи,
погледни ме и тогава си върви.
А аз ще се питам мога ли да те забравя
и дали ще бъда същата като преди.
© Малена All rights reserved.
Браво...