Вече всяка дума е излишна,
всичко между нас приключи.
Отронвам аз въздишка,
с лекота мога да кажа "върви си".
Ако те видя, ще те отпратя,
ще кажа само тези думи:
"върви си", "не се обръщай"
"за мене забрави".
Не искам да виждаш тъжните ми очи,
не искам да виждаш как текат моите сълзи.
Върви, за да не чуеш как стене душата,
върви си, за да избягаме близка среща с телата.
© Пролетното момиче All rights reserved.