Гаф след гаф! Народът - бесен!
Призиви с юмрук:
Дайте всички - да ги бесим!
Днес, веднага, тук!
Жълт площад. Отровно трио,
Мая, Президент.
Живков, Костов - Мама Миа -
Череп диригент!
Горд народ, в каква държава!
Славно потекло!
Щрака с пръсти! А, Наздраве!
Сѝпи по едно!
Юри
Йовев
Октомври
2020 г.
© Yuri Yovev All rights reserved.