Две врабчета си шушукат в трепет
най-възвишени неща...
Като песен, в такт, подскачат
със крачета,
весели след капките последни
на Дъжда...
Но къде отиват????
Как къде!!!!! Във Любовта...
Във любовта...
Във Любовта...
© Кирил Бачев All rights reserved.