Jul 3, 2007, 11:59 AM

Във мен живеят ... 

  Poetry
598 0 3



Във мен живеят малко момиче

и стара побеляла жена.

Момичето прави беля след беля,

а старицата й се кара за всичко.

Трябва да изгоня едната.


А коя ли ще избера?...

© Людмила Игнатова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??