Dec 30, 2007, 3:35 PM

Във вярност врече се... 

  Poetry
765 0 14

***

По устните лъжите ти се кичеха...

и голи до озъбване ме ръфаха...

Надеждите ми язвено се стичаха...

и нощи лешоядено пристъпваха...

 

Очите ти отровно се отичаха...

разложиха до сляпост сетивата ми...

Удавена от сълзи ме обричаха...

да плувам на дълбоко в самотата си...

 

Ръцете ти двуостри ме съсичаха...

душаха ме с ръждясали синджири...

Стените ти във вярност ми се вричаха...

и гола ме зазидаха... по жили...

 

 

© Арлина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??