Dec 4, 2019, 10:19 PM  

Въздухът трепти 

  Poetry » Love
540 0 0

Любовта е опиат

в живот на  далечина,

в живот на непредсказание

Тя е свобода.

Моят въздух, моята душа,

моето небе и всичко под което газиш.

Държа те на тревата,

небето е синьо,

въздухът е чист,

слънцето огрява.

Мислите са спрели.

Снегът се топи.

Раят е пълен, безкраен.

Цвят и цветове,

облаци и залези .

Мисли и надежди,

небрежно е лятото,

небрежно е и времето.

Пътят към твоя

дом е труден.

Мозъкът ми отказва....

Не ща и не искам да

се връщам там,

където ще загубя ума си

Искам да свърши!!!

 

© Владимира All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??