В памет на Николай Лилиев
От любов ранени
греят летни небеса.
Слънцето вдъхновено
шепне светли чудеса.
Сънища разказват:
родени тази нощ -
в лунните пейзажи
на звездния разкош.
Приели необята
на този древен зов -
пътеките в душата
възкръсват за любов.
© Стойчо Станев All rights reserved.
Радвам се,че харесвате посвещението!