Apr 12, 2008, 5:21 PM

... Възкръснала душа... 

  Poetry » White poetry
546 0 2
Измъкна ме ти от калта,
изчисти ме от пръстта,
изми ме от кръвта
и спаси ме от смъртта!

Ти пръв пръв ми показа
какво значи любовта!
Кажи ми, как може да
ми покажеш път в нощта?

Само заради теб заспивам
за през вечерта.
И на никой друг
не ще държа така -
завинаги и във Вечността!

© Вили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??