В отговор на Неразлистени страсти от Белоснежка
Очите ти
простреляха сърцето ми.
Ръцете ти
запалиха огнища
и скриха се
луната и небето
в страстта,
която огънят отприщи.
По кожата,
ухаеща на пролет,
пръстите
танцуваха интимно,
в моминска гръд,
желаеща и гола,
устните
потърсиха взаимност.
Поникнаха
потискани желания,
възкръснали
от чаканe химери,
и всичко
се превърна във вулкан,
когато устните
се спряха на Венера.
В едно се сляха
мрак и светлина,
разтърсени
от пристъп на величие,
сред грохот
на сърцата в две тела,
крещящи със безмълвие:
Обичам те!
© Найден Найденов All rights reserved.