Мълча... Мълчанието ми казва всичко...
Безмълвно хората обичам.
Безмълвно мога даже да умра!
Мълча и се измъчвам зарад други,
мълча и сякаш съм умряла,
сърцето бие, разума пулсира,
душата ми се рее във безкрая.
Но стига вече, ще ви казвам всичко,
дори от болка другите да вият,
ще бъда себе си и силно ще обичам всички,
но с Нова, Светла, Истинска душа.
© Неземна All rights reserved.