May 17, 2013, 3:14 PM

Възродена в тъмнината 

  Poetry » Phylosophy
472 0 0

Наранената душа не обвинява,

тя търси причината в свойто сърце,

усмихната през сълзи се изправя

и тръгва смело да се раздаде.

 

Възражда се отново в тъмнината,

дори разтърсена от страх и болка,

върви изправена към Светлината

и дава пример по достойнство.

 

Когато щастието си изстрада,

ще стане силна и открита,

ще вижда в бъдещето, ще помага

на другите да станат по-велики.

 

© Неземна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??