Така се стекоха нещата,
че няма смисъл да вървим.
Да пренебрегнем суетата
и в брака да се разделим.
Последна чаша да изпием...
Горчивото да отделим.
Сълзите нека да измием
и спомена да разделим.
И ти във мене да останеш,
и аз във тебе та съм тих.
До друго рамо да застанеш,
а аз да се превърна в стих.
© Никола Апостолов All rights reserved.