Вземи ме светлина!
Две очи красиви в младостта..
Две очи красиви и във старостта..
Последна нощ- падаща звезда!
Последен дъх- вземи ме светлина!
Че на душата летяла е тясно
в остарялата дреха на тялото
и стене...,а сърцето бие бясно..
От изворът пие връща се в началото!
© Стен All rights reserved.