Не искам да бъдеш, любими, сън,
будна очаквам те, не стой отвън,
ела, люби ме огнено, страстно,
да пламне пожар, да е опасно.
В нестинарски огън да изгорим,
от пепелта бели да се преродим,
съдбите свои ведно да слеем,
без маски и грим да заживеем.
Щом любовта е искрена, силна,
тя крие в себе си магия дивна,
може да мине през огън и вода,
но знай умира без ласки в студа.
Ела, любими, вземи ме властно,
всички да видят, да са наясно,
че обич истинска от Бог се дава,
че обич истинска криле дарява.
© Кръстина Тодорова All rights reserved.
Пожелавам ти щастлив късмет във всичко и във всички дни! Бъди!