WHAT I WANT?
I don't want
to be James Bond.
I don't want
to have his Blonde.
I don't want
to stay in front.
I don't want
to see Jockonde.
I just want
do not be wrong,
to sing my song
and that my life to me belongs.
2007
© Динко All rights reserved.
Има само една неточност в редовете
"I just want
do not be wrong" - вторият ред може да го пипнеш малко граматически, например така: "I just want
to not be wrong", или поне "not to be wrong".
Но иначе е интересно и приятно за четене. Имаш идеи и потенциал! Поздрав!