Аз винаги съм прав!
Ясно ли е!!!
Родителите ми казват:
- Грешиш
Майната ви...
Учителите ми казват:
- Грешиш
А що не ме оставите на мира...
Приятелите ми казват:
- Грешиш
Тъпаци, какво разбирате вие...
Тогава срещнах това момиче
с тези очи
с тези устни
нос
коса
краката и
гърдите
ръцете
и тогава тя каза:
-Грешиш
А аз:
- Разбира се
Да, сега като се замисля
Ти си права
Хи-хи
Как съм се заблуждавал толкова време
Разбира се, че греша
Жалък
Победен
По-нисък от тревата
Зяпах я и си мислех
Даже съм най-големия грешник раждал се някога, бебче...
Мамка му
Какъв глупак само.
© Еди Кой си All rights reserved.