Не ме събуждай, нека посънувам,
че в сънищата съм извън света,
там няма болка, просто съществувам
и чувствата ми, дишат свобода.
Не ме събуждай, нека те обичам,
без всякакви задръжки, правила,
в душата ти без дрехи да потичам,
най-нежната и девствена душа.
Не ме събуждай, пак ти се усмихвам,
в очите ни искриците летят...
Сънувай с мен, почувствай се обичан,
завинаги,
като за първи път!
Тогава Бог приспа Адам и от сънищата му извая Ева.
© любимка All rights reserved.