Apr 16, 2010, 11:11 PM

Явно съм Влюбен 

  Poetry » Love
977 0 6

Явно съм Влюбен

 

 

Добре, това е за последно – надявам се да разбереш,

буквално ще говоря и очаквам да се отзовеш.
От всичко в момента най-много искам да съм с теб.
Не се правя на велик и интересен, не съм и Джони Деп.

Време искаш да ти дам – давам ти всичкото време на Света,

но във времето, в което теб те няма –  в моя Свят всичко губи си цвета.
Но ето, заедно сме пак, а аз не знам какво да кажа,
чакам ти да ме целунеш, но забърках себе си в каша.
”Ти не ме разбираш, в началото не искам сериозни отношения” -
я ела да те целуна, пък ще обсъдим твойто мнение.
Да, знам за всеки твой проблем и знам, че те боли,
знам, че съм ужасно смотан, но сърцето не търпи.
И ако искаш да си с мен – просто ми кажи,

пък нека съм спокоен в самотните ми дни.
Под сериозно питам аз, какво разбираш ти?
Да не си помисли, че брак ще ти предлагам тези дни?
Не. Просто искам да си с мен, но къде е нежната ти женска ласка?
На пълното ми с тъга лице – ти си прекрасната окраска.
И в крайна сметка, какво се оказа?
Мишо иска прегръдка, съчетана с целувка и открито ти казва:
Всеки ден мисля за теб и се питах защо?
Явно ти си частицата от моя пъзел – моето „Ми” към моето „шо”.

                 Ти за мен си синоним на всяка дума.
Ако жените са листа – пред теб всички са шума.

Разбери ме в прав текст, ако искаш,
аз съм магия, която в ръката си стискаш.
Отвори дланта си и ме виж в целият ми блясък,

ако и тогава съм неясен – превърни ме в пясък.
В този ден разбирам, че да губиш е нормално,

но ако загубя теб, мисля, че ще е фатално.
Оригинален ли да бъда, като другите мъже?
Да няма смисъл, а да те дърпам с въже?
Джули, аз съм малко луд – не го и крия,
прости ми, че в главата ми вихри се стихия.
Знаеш, че съм Душичка, изпълнен с добри намерения,
няма да те оставя самичка – ще те взема с мен – в непознати за теб измерения.
Просто ме пожелай и като дух ще се явя пред теб,

не съм като другите мъже – измислен Сюжет.
Нали знаеш, че няма случайни неща?
Аз съм денят, а ти си нощта.
Невъзможни неща също отричам да има,
вземам те с мен, ангелче тъжно, Господ ще има да взима.
Прецаквам Го, но пак за тебе се боря.
Ще си продам душата на Дявола – само за да си моя.

Може и глупаво да прозвучи, може и да съм се отнесъл,
но при мисълта за теб и аз не знам къде съм се възнесъл.
Просто съм такъв – странен за теб елемент.
И не, няма грешка в теб – проблемът е в мен.

Казват, че съм странен, понякога дори и луд,

а аз съм просто себе си, дори и да съм шут.
Доста съм влюбчив, а ти ускоряваш с нещо процеса.
За една седмица се превърна от „Просто Момиче” в Принцеса.
Нека нашата странна пиеса не свършва,
просто ми казвай, когато нещо глупаво върша.

© Михаил Попов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??