Мечтая си за чудното море,
за белите вълни и топъл пясък,
кръжащи чайки в синьото небе
и изгревът със златния му блясък.
До мен е утрото със сънени очи.
Ръка протягам южен плод да взема.
Усещам топлина на слънчевите дни.
Духът на огненото лято ме обзема.
Разтварям с пръсти нежна мекота,
там има скрита розова наслада.
Проблясва влага, жаден съм сега,
да впия устни в искана награда.
С език усещам странно сладостта.
Тя някак бавно се разлива в мене.
Едно блажено чувство на страстта,
забравяйки деня и сивото му бреме.
Не зная как във мъничка смокиня,
събран е еликсир от райски чудеса.
Това творение е прелестна магия,
която те отнася в приказните небеса.
© Гедеон All rights reserved.
Всяка смоковница си "търси" смок с уханието на еротичен подтекст!
Правим сладко от смокини и му слагаме индрише за аромат и орехови ядки за мъжка мощ и женско предразположение...
Така че винаги има възможност за "плажни плодове"!
Харесва ми!🙏🫠