( подаряване на букета )
За земноводния човек със водорасли във косите
и за човека - грозд, отгледан от лозите,
за кучето - човек след пролетното стадо,
за непознатия човек от мойто огледало.
За тъжния човек със много във очите,
за лунния, безкръвния, синеещ сред звездите,
за ореха и лешника и за вулкан и руда,
за Йеронимус и Магрит, за теб... и всичко друго.
© Стилиян Иванов All rights reserved.
И добре дошъл в сайта!