Sep 10, 2008, 12:18 PM

За баба ми 

  Poetry » Love
995 1 3

Ти с поглед ме дари

и живота си ми подари.

Не те запомних аз така,

като силната жена.

Разбрах те едва сега,

когато плача над пръстта.

© Йолина Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??