Jul 5, 2014, 4:53 PM

За баницата спорим 

  Poetry » Other
311 0 0

Нима сме толкова нещастни,
един друг,че не се търпим!
Разправяме си само басни
и палим огъня, за дим!
Не можем да се договорим
и в пътя общ, да завървим...
И все за баницата спорим,
от злоба ще се уморим!

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??