За първи път вълчицата разбра,
че всъщност тя е нещо друго,
когато гълъб пощенски
изпрати ù хабер... за обич.
Най-белия очакваше...
А птиците,
които вест щастлива носят, са сиви.
(... със изключение на нощем.
Тогава те в прегръдките
на бившите вълчици спят...)
Ловците пък - трофея си сънуват.
Наяве - всýе...
Защото бели гълъбите са,
които пращат...
още...
© Маргарита Василева All rights reserved.
Ще се опитам вече...да не ги пропускам!
Привет, Маргарита!