За Буквите наши...
Напред!!!
И на щик!
Мръзнете, Апаши!
Навред!
И - на щик!
Високо, Дълбоко;
Под златни покров;
В полето широко;
В крайпътния ров;
На пост, в караула,
в перото, във Герба!
На бюро, в Аула! -
останах сал нерви!
И Чужди, и "Наши" - наред!
Мръзнете Апаши
на Буквите наши!
От Буквите Наши - Мръзнете!
Напред!!!
24 Май 2005, Сингапур
© Симеон Дончев All rights reserved.