Jun 6, 2014, 9:29 PM  

За българите ще ви кажа 

  Poetry » Other
312 0 0

Какво за българите да ви кажа,
те често  са във слугинажа!
О, те са фили или фоби,
на чуждото са често роби.
  06.06.2014г. Драгойново

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??