1/ И българския
бизнесмен
е вид хайдутин,
според мен!
2/ Лъжите му са
със цървули -
затуй той селянина,
всичко хули.
3/ Говори все
едно и също.
Крещи
пред синия екран,
нещата верни преобръща,
нали е той
човек без свян!
От шефовете
е избран,
да бълва все
отровни гъби
и хапе
с кучешките гъби!
© Христо Славов All rights reserved.