За да ме има, когато ме няма,
за да ме има, когато умра,
оставям в наследство мисли и думи!
Оставям мостове по между ни.
Оставям пътеки и друми!
Оставям хоризонти!
Предайте на други! Дори - завещайте!
На забравено минало не си играйте!
Не е егоизъм! Нито тщеславие!
Това е мой патриотизъм и православие!
А, вие сте мое наследство и бъдеще!
Помнете и предавайте мойто послание!
© Маргарита Ангелова All rights reserved.