Стъпвай бавно,
за да не те спъва тъгата,
за да не падаш по очи-мечти
в миналото.
Стъпвай тихо,
за да чуваш Песента
и да отключваш
влюбените мигове.
Стъпвай леко,
за да не настъпиш радостта,
за да не я прекършиш
преди да я познаеш.
Стъпвай нежно,
за да откриваш красота
във всеки и всичко,
за да не виждаш Края...
© Веселка Стойнева All rights reserved.