Затворих всички пътища към себе си.
Отсякох и последната отсечка.
Захвърлих в огъня последните съмнения.
Ослушах се...
Дочувам ударите на сърцето.
Жива съм!
Завързах нервните си окончания
на здрави възли.
Нека да боли!
Нали не съм очаквала да бъде лесно?!
От лесните победи най боли!
А трудните моменти по са интересни.
Надигнах се!
Но не посмях...
Ще замълча!
(Поставих се на мястото на вятъра.)
... За да се науча да прощавам.
© Нели All rights reserved.
А днес е ден за прошка все пак...