Aug 5, 2008, 7:36 AM

За да те има 

  Poetry » Love
621 0 1
        ___________________________________

О
глеждам се - все търся да намеря по-невинни от твоите очи.
Бъдеще, настояще, минало -  за теб значат едно - любов.
И сърцето ти така е свикнало - да дава, никога да не мълчи.
Чакаш, все тъй притихнала, може би очакваш зов.
А душата ти - така чиста и невинна.
Моето топло слънце си в дъждовен ден.

Тъгуваш, зная, когато оставаш безсилна.
Една усмивка - достатъчна да стопли мен.

Колко ли неща сме споделяли и крили,
А ти остана все тъй добра и грижовна.
Трепетни емоции от горчива чаша заедно сме пили,
И понякога се чувстваше ненужно ти виновна.
Няма никога, помни, да те забравя,
А просто, за да те има винаги до мен, безпощадно времето ще забавя.

Честит Рожден Ден,Кат! Обичам те!      04.08.08г.
           __________________________________________________

© Симона All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??