Рано-рано
умората настани
голото си дупе
върху гърдите ми,
опря боси петички
под мишниците ми,
така че ръцете ми
замравучкаха,
и започна да бърка
с пръстчета
в ноздрите и в ущите ми
и да ми отваря клепачите.
© Павлина Гатева All rights reserved.